EMUI 9.1 - Google segéd kikapcsolása a bekapcsoló gombról
Tartalomjegyzék:
Az egyik dolog, amit mindig vártam az Android alkalmazásfiókjában, az az alkalmazások egyszerű és hatékony keresésének képessége. Számos tőzsdei hordozórakéta, köztük a népszerű Samsung Touch Wiz és a harmadik féltől származó hordozórakéták még nem integrálta a keresési funkciót. Szerencsére a Sony Xperia Z részvényalkalmazása - az az Android készülék, amelyet manapság használok - alkalmazáskeresési funkcióval rendelkezik.
De most, hogy a Themer alkalmazást használom, hiányoztam az alkalmazáskeresési dolog. Ideje megkeresni a megoldást!
App Dialer for Android
Szükségem volt egy olyan módra, amellyel tudom használni a jelenlegi témámat (amely magában foglalja az indítót), és képes vagyok arra is, hogy kereshessek az alkalmazásokban. A küldetésem során néhány alkalmazással találkoztam, de az App Dialer volt az egyetlen, amely megérdemelte a sóját.
Ha az Androidon a T9 billentyűzetet használta névjegyek keresésére az Android tárcsázójában, akkor könnyen megismerheti az App Dialer alkalmazást. Miután telepítette az App Dialer alkalmazást a piacról, elindíthatja azt a fiókban lévő alkalmazásikonból. Az alkalmazás inicializálásakor egy kis T9 billentyűzetet fog látni a képernyőn, amely megegyezik egy widgettel. Most csak annyit kell tennie, hogy keresse meg az elindítani kívánt alkalmazást, ha megnyomja az alkalmazás betűit tartalmazó számokat, és elindítja, amikor megkapja a mérkőzést.
A tárcsázó valós időben keresi az alkalmazásokat, és megmutatja az alkalmazások azon lehetőségeit, amelyek a T9 billentyűzet betűkombinációkkal létrehozhatók. Az alkalmazás akkor is működik, ha megadja az alkalmazás nevét. Például, ha az alkalmazás tárcsázóját keresi, akkor még a „Tárcsázás” név keresése is visszaadja az alkalmazást az eredményekben.
Az App Dialer használata a gyors alkalmazáskeresésekhez
Az alkalmazás használatának legjobb módja az, ha az alkalmazás ikonját az Alkalmazásfiók ikonja helyett vagy közvetlenül a kezdőképernyőn rögzíti. Ha engedélyezte a gesztusokat a jelenlegi hordozórakétaban, vagy ujjmozdulatokat használ a gyökerező androidos telefonján, hozzáadhatja az App Dialer alkalmazást az egyik gesztushoz, és egyszerűen megkeresheti az alkalmazást. Az alkalmazás támogatja a kütyüket is, így közvetlenül elindíthatja a keresést a kezdőképernyőn.
Ha eddig a Google Asszisztenst használta alkalmazások keresésére és elindítására a készüléken, akkor a T9 App Dialer sokkal gyorsabb lesz. Az alkalmazás emellett a szavak lehetőségeit keresi a név között, amely nem található a Google Asszisztensben. Sőt, a Google a teljes értékű qwerty billentyűzetet használja, amely időnként idegesítő, ha összehasonlítjuk a T9 billentyűzettel.
Az alkalmazás szintén elérhető a Pro verzióban (2, 95 dollár), olyan hozzáadott funkciókkal, mint a gyorsindító panel az értesítési területen, valamint az alkalmazás eltávolításának lehetősége maga a tárcsázó segítségével.
Következtetés
Az Android-tárcsázó összehasonlítható a Launchy-val és a Windows FARR-rel, amikor az alkalmazások keresésének sebessége áll rendelkezésre. Tehát ha Ön Android-felhasználó, akinek hajótöltése van az eszközére telepített alkalmazásokkal, akkor határozottan javaslom, hogy készítsen erre egy alkalmazást. És hamarosan, amikor az App Dialer teljesen átvette magát, biztos vagyok benne, hogy alig fog hiányozni a hagyományos alkalmazásfiókból, amelyet az alkalmazások elindításához használtak.
Valódi tárcsázó áttekintése: az Android tárcsázó, amely integrálja az igaz hívó személyt
True Dialer for Android Review: Tárcsázó, amely integrálja az igaz hívó személyt.
Minden valószínűleg a Windows leggyorsabb fájlneve-kereső eszköz
Minden valószínűleg a leggyorsabb fájlnév-kereső eszköz a Windows számára.
A Tesla leggyorsabb autója a világ harmadik leggyorsabb gyártója
Elon Musk nemrégiben jelentette be a P100D-t, és kijelentette, hogy ez a világ leggyorsabb gyártású autója. Még mindig teljesen elektromos, de természetesen nem olcsó.